World of Tanks

World of tanks in de binnenstad van Zwolle

World of tanks is niet alleen een computerspel, het is ook een lijn van Cobi bouwstenen. Bouw in ongeveer 500 stukjes uw eigen Patton, Cromwell, Hellcat of Sherman. U vindt World of tanks van Cobi bij De Wit Hobby & Techniek in Zwolle.

Cobi

Het Poolse speelgoedmerk Cobi produceert bouwstenen. Met deze blokjes kunt u eigen creaties maken of een hele nieuwe wereld creëren. U kunt veldslagen nabootsen met tanks uit de world of tanks serie of met pantservoertuigen of bommenwerpers uit de small army serie. Of bouw uw eigen Titanic, creëer uw eigen politiebureau compleet met achtervolgingen of kom in kerststemming met een heuse kerststal. Voor iedere leeftijd en voor ieder budget is er wel iets leuks te vinden.

world of tanks

De Wit Hobby & Techniek

U koopt de world of tanks serie en andere Cobi bouwstenen bij De Wit Hobby & Techniek. Onze winkel is sinds 1930 gevestigd in het centrum van Zwolle. Sinds die tijd zijn we een begrip op het gebied van schaalmodellen. Naast Cobi bouwstenen vindt u alles voor uw trein, auto’s in verschillende schalen, vliegtuigen, boten, helikopters, grondverzet en tractoren. Of u nu komt voor scenery voor uw treinbaan, accessoires voor uw drone of een nieuwe set Cobi bouwstenen, wij helpen u graag. Onze deskundige en enthousiaste medewerkers adviseren u graag over uw aankoop.
Niet in de gelegenheid om onze winkel in Zwolle te bezoeken? U kunt world of tanks en andere Cobi bouwstenen ook eenvoudig en snel in onze webshop bestellen.

  Contact        Onze webshop

Powered by themekiller.com