Cobi Bouwstenen

Cobi bouwstenen: leuk voor jong en oud

Cobi bouwstenen vindt u bij De Wit Hobby & Techniek in Zwolle. Deze bouwblokjes zijn leuk voor kinderen en voor volwassenen. Creëer een eigen wereld en gebruik uw fantasie. Bouwen met cobi bouwstenen werkt heerlijk ontspannend.

cobi bouwstenen

Wat zijn Cobi bouwstenen?

Cobi is een Pools speelgoedmerk. De bouwstenen zijn blokjes waarmee u een eigen creatie kunt maken. Er zijn diverse pakketten te koop waarmee een nieuwe wereld gecreëerd of uitgebreid kan worden. Voor elke leeftijd en elk budget is er wel iets leuk te vinden. Bij De Wit Hobby & Techniek vindt u diverse uitdagende sets:

  • Action town met bijvoorbeeld politieachtervolging of brandweerkazerne
  • Boten en vliegtuigen, bouw uw eigen Titanic
  • Electronic
  • Kerstthema met kersthuisje en arrenslee en natuurlijk de kerstman
  • Small Army met diverse legervoertuigen en bommenwerpers
  • World of tanks

Overige producten

Naast Cobi bouwstenen kunt u bij De Wit Hobby & Techniek ook terecht voor schaalmodellen. Zo vindt u bij ons alles voor uw trein, diverse schalen automodellen, motoren, vliegtuigen, grondverzet, tractoren en boten. Ook voor lijm, verf, airbrush en gereedschap voor het bouwen van schaalmodellen bent u bij De Wit Hobby & Techniek aan het juiste adres.  

Servicegericht en persoonlijk

De Wit Hobby & Techniek is al sinds 1930 een begrip in Zwolle en omgeving. We staan bekend om onze servicegerichte en persoonlijke aanpak. Brengt u vooral een bezoekje aan onze winkel in hartje Zwolle en laat u inspireren. Onze deskundige en enthousiaste medewerkers helpen u graag.

U vindt de bouwstenen van Cobi niet alleen in de winkel maar ook in onze webshop.

  Contact        Onze webshop

Powered by themekiller.com